Nov 24, 2014

Finski stan u svetskim časopisima o enterijeru



Ako želite da vidite odličan primer dizajna enterijera malog prostora, onda pogledajte ovaj svetao i dobro planiran stan, koji odiše mirom i tišinom. Ovaj stan se nalazi u centru grada Vaasa, u zapadnom delu Finske.


Znamo da su Finci mnogo dobri u dizajniranju enterijera, ali kada imate ovako mali stan, od svega 40 kvadrata, da biste uspeli da napravite sve na ovako malom prostoru, morate biti zaista genije. 

Opremanje malih stanova iziskuje prvenstveno ispunjavanje specifičnih zahteva, odnosno kako ove male prostore načiniti što korisnijim i funkcionalnijim.


Sve u svemu, pametno iskorišćen i jednostavno uređen mali stan u kome prevlađuje bela boja, a kome poseban šarm daju zanimljivi detalji u  jarkim bojama. Ovaj stan je izašao u mnogim svetskim časopisima za uređenje enerijera, pa sam htela da fotografije istog, podelim sa vama. Ko zna, možda nekome od vas i pomogne ova ideja...















2 Komentari / Kommentit:

lep i prijatan stancic...fali samo pogled na obliznje jezero ;)

Do Tarje, da li bi mogao neki tekst o stilu domova Finaca. Pretpostavljam dosta minimalizma, koje materijale koriste, da li prirodni kamen i drvo ili beton i PVC islično_

Post a Comment